Amazon Quiz Today Answers – Answer & Win Exiciting Prizes

Amazon Quiz Today Answers – Hello guys, we have found a new offer through which you can win exciting prizes by justing answering some questions. Amazon conduct quiz on daily basis in which users can participate and answer the questions asked by amazon and if you answer all questions then you will win amazing prizes. In this article, we are going to share all the details you need to know about this offer and we are also going to share questions and answers on daily basis here.

Amazon Quiz Today Answers

Amazon is one of the most popular e-commerce websites globally and in India. Amazon has organised many quizes before like Amazon Treasure hunt etc. but those quizes are conducted on special days but now, amazon has started conducting amazon quiz on daily basis where users will be asked 5 questions and they need to answer those 5 questions correctly. If all the 5 questions asked in amazon daily quiz are answered correctly then that users will win the prize that amazon has placed on that specific quiz.

About Amazon Quiz :-

Every single day, the genre of the quiz or we can say the category of the quiz questions will be different as same goes with the quiz prize. Every day, amazon 8 to 12 quiz time is between 8:00AM to 11:59AM. So, you must get ready to participate in this quiz before the quiz starts. Answering questions just take not more than 5-10 seconds and if you are lucky today then you can win exciting prizes. The amazon quiz prize can have a brand new mobile, tablet, watches and much more. So, we suggest you not to miss this opportunity to win free prizes.

So, we have shared what amazon today quiz is all about. Now, we are going to share some details of amazon quiz question and answers that you must know before participating in this offer.

Details of Amazon Quiz  :-

Q1 – What type of questions will be asked on the quiz ?

Answer – The questions will be general knowledge questions. To get an idea about the question and answer, simply see the question below:

Which beauty pageant did Manushi Chillar win in 2017?

Ans- Miss World

It is that simple. Isn’t it?

Q2 – How much time we can take to answer the question ?

Answer – Well, you need to answer as quickly as you can but still you can answer in 5-6 seconds. But to win prizes, you must answer within 5 seconds.

Q3 – Do we need to make any purchase like Amazon App Treasure hunt?

Answer – You don’t need to purchase anything from amazon. You just need to answer the questions correctly and gift notification will arrive in your email.

Q4 – Do we need to answer all 5 questions correctly?

Answer – Yes.

Q5 – Can we participate in this quiz from amazon website ?

Answer – No, you must use amazon app.

Q6 – What can we win in quiz or what will be the prize in quiz ?

Answer – The prizes get changed daily. The prizes may included smartphones, watches and other stuff.

So, these are some questions in user’s mind. Now, we are going to show you how to participate in amazon daily quiz.

How To Participate In Amazon Quiz :-

  • Download Amazon App From Here
  • Open the app
  • Login or create new account
  • On the homepage of the app, scroll down until you see this banner i.e. amazon 8AM to 12PM quiz banner.

Amazon Quiz Today Answers

  • Click on the banner
  • Now, you will see this screen from which you can start the game.
  • Click on “Start”
  • Now, you will see quiz question and you need to answer these questions correctly.
  • If you answered all the questions correctly and you are lucky enough then you can win amazing prizes.

Amazon Quiz Today Answers :-

In this section, we are going to share amazon quiz answers of all the questions asked in the quiz as soon as possible so that you have better chances in winning the quiz prize.

September 24th Quiz – Win Rs 50 Amazon Pay Balance

Q1 – In ___, India won its first cricket world cup. Fill in the blanks.

Answer – 1983

Q2 – Which historical event does Charles Dickens’ novel ‘The Tale of Two Cities’ concern?

Answer – French Revolution

Q3 – The Garampani wildlife sanctuary is located in which Indian state?

Answer – Assam

Q4-  In 305 BC, which Maurya ruler defeated Alaxander’s general Seleucus Nicator?

Answer – Chandragupta Maurya

Q5 – What is the national sport of Japan?

Answer – Sumo Wrestling

 

Get more offers and tricks here – tricksinside

Terms And Conditions :-

  1. The quiz will start on 8:00AM and will remain live till 11:59AM.
  2. You must use amazon app to particpate in this quiz.
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The result of the amazon quiz winners will be declared on the specific day. We will mention that date under the amazon quiz answers.
  7. Click here for more details – Offer Source

Tags :- Amazon app morning quiz, amazon app quiz, amazon daily quiz question and answers, amazon quiz today answers.

Subscribe Us Now

Telegram Channel- Join Now
Whatsapp Broadcast - Send "SUB" to "9991731083"

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Get Rs 20 Free RechargeClick Here
+